Ortalama Vergi Müfettişi Maaşı net asgari ücretin %259.04 üzerinde.Ortalama Vergi Müfettişi Maaşları Maaşı asgari ücret seviyesinde. Ziyaretçiler tarafından anonim olarak gönderilen maaş bilgileridir. Aile yardımı, prim ve diğer ödeneklere göre farklılık gösterebilir.

Müfettişler ne kadar maaş alıyor?

Kariyerinde Maaşlar

EN DÜŞÜKORTALAMA
Kıdemli Müfettiş13.43018.720
Müfettiş8.55015.300
Müfettiş Yardımcısı6.87010.460

Maliye Müfettişi ne yapar?

Vergi müfettişi, Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı bünyesinde doğrudan Maliye Bakanına bağlı olarak çalışan denetim elemanı. Asli görevi olan vergi incelemesinin yanı sıra, teftiş ve soruşturma görevlerini de yürütür.

Maliye Müfettişi olmak için ne yapmak gerekir?

Vergi Müfettişi olabilmek için bazı şartların yerine getirilmesi gerekmektedir. İlk olarak kişilerin 4 yıllık Hukuk, İşletme, Siyasal Bilgiler, İktisat, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden veya Endüstri Mühendisliği ile İşletme Mühendisliği bölümlerinden lisans derecesi ile mezun olmaktır.

Vergi müfettişi kaç puanla atanır?

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayınlanan duyuruya göre, Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı, sınavla 400 vergi müfettiş yardımcısı alacak. Sınava, KPSSP40, KPSSP54 ve KPSSP57 puan türlerinden herhangi birinden 80 ve üzeri alanlar katılabilecek.

Öğretmen müfettiş olabilir mi?

Sınava fakülte veya en az dört yıllık yüksek okul mezunu olan ve Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda branşında en az on yıl öğretmenlik veya branşında beş yıl öğretmenlik yaptıktan sonra Bakanlık teşkilatında veya okul ve kurumlarında asıl olarak en az üç yıl yöneticilik yapmış bakanlık mensupları katılabilecek.

Kaymakam maaşı ne kadar?

Kariyerinde Maaşlar

EN DÜŞÜKORTALAMA
Kaymakam19.00024.340

Vergi Müfettişliği KPSS kaç puan?

KPSS17, KPSSP18, KPSS22, KPSS23, KPSS27, KPSSP28, KPSS47 ve KPSS48 puan türlerinin herhangi birinden 80 ve üzeri puan alanlar. – Yazılı ve Sözlü Sınav Esası: Giriş Sınavı önce klasik usulde yazılı, ardından sözlü olmak üzere iki aşamalı yapılır. Yazılı sınavda başarılı olamayanlar sözlü sınava giremezler.